• 036-20 22 362

  info@multicombinatie.nl

 • VvE (Vereniging van eigenaren)

 • De periodieke schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten in flats en portiekwoningen, wordt meestal uitbesteed aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Multicombinatie werkt om die reden samen met een groot aantal VvE’s en VvE-beheerders. De frequentie van de werkzaamheden wordt naar behoefte ingevuld, maar over het algemeen wordt er bij VvE’s gesproken over een wekelijkse VvE schoonmaak.

  Schoonmaak op maat!

  De schoonmakers van Multicombinatie voeren een groot aantal werkzaamheden uit, waardoor de last hiervan niet op de schouders van de bewoners komt te liggen. Dat betekent een zorg minder en bovendien de garantie van een hoogwaardige zorg voor de woonomgeving van de betreffende bewoners.

  De schoonmaakwerkzaamheden worden op gezette tijden en dagen, door vaste schoonmakers en volgens een duidelijk werkschema uitgevoerd. Bij de VvE schoonmaak, besteden onze schoonmakers o.a. grondig aandacht aan:

  ➤ trappenhuizen
  ➤ liften
  ➤ bergingen
  ➤ galerijen
  ➤ parkeergarages
  ➤ vloeren
  ➤ glasbewassing aan de binnen- en buitenzijde
  ➤ hogedrukreiniging en gevelreiniging

   

  Offerte VvE schoonmaak aanvragen

  Ook voor uw VvE kunnen wij de zorg voor de periodieke VvE schoonmaak op ons nemen. Wilt u hiervoor een offerte aanvragen of heeft u algemene vragen over het schoonmaken voor VvE's? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.