• 036-20 22 362

  info@multicombinatie.nl

 • Vloeronderhoud

 • Weersinvloeden, de inwerking van verontreiniging, zuren in de buitenlucht en regenwater vormen een continue vervuiling voor gevelmaterialen. Hetzelfde geldt voor algengroei, mossen en schimmels. Daarom kunt u bij ons terecht voor het laten reinigen van uw gevel en damwanden. Doormiddel van hogedrukreiniging  of het tuckerpole systeem.

  Omdat het aanzicht van de gevel altijd de eerste indruk van een gebouw bepaalt, is het aan te raden om uw gevel zo nu en dan grondig te laten reinigen. Bovendien bespaart u kosten op onderhoud van uw gevel en houtwerk als u Multicombinatie jaarlijks inschakelt voor gevelreiniging.

  Glasbewassing en gevelreiniging?

  Multicombinatie adviseert om uw gevelreiniging te combineren met het wassen van de ramen. Zo onderhoudt u uw glas en gevel geïntegreerd en goed gepland. En daarmee kostenbesparend.

  Multicombinatie heeft de afgelopen 10 jaar honderden schoonmaakprojecten met succes afgerond. Ervaring, vakkundigheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje onze projecten. Wilt u weten wat Multicombinatie voor uw kan betekenen? Vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een offerte op maat!