• 036-20 22 362

    info@multicombinatie.nl

  • Telescoop wassen

  • Telescoop glasbewassing is voor veel mensen nog steeds nieuw. Voor u de ladder misschien nog steeds een vertrouwd straatbeeld? De glazenwasser hoog op de ladder met emmer en spons.

    Sinds de nieuwe wet- en regelgeving met betrekking tot het werken op hoogte en het beperken van het laddergebruik zal dit vertrouwde straatbeeld steeds minder voorkomen. Om uw ramen toch te kunnen wassen is er een nieuw systeem ontwikkeld. De telescoop bewassing.

    Door het inzetten van een borstel op een telescoopstok en het gebruik van gedemineraliseerd water worden de ramen op grote hoogte gereinigd en schoongespoeld.  Het reinigen met gedemineraliseerd water levert streeploze en vlekvrije ramen op en maakt nadrogen overbodig. Telescoop glasbewassing is dé oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen op hoogte waar niet geladderd mag worden. De voordelen voor u op een rijtje: telescoop glasbewassing is sneller dan normale bewassing, inzetbaar tot 12 meter, het is milieuvriendelijker en inzetbaar op glas gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen. 

    Multicombinatie heeft de afgelopen 10 jaar honderden schoonmaakprojecten met succes afgerond. Ervaring, vakkundigheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje onze projecten. Wilt u weten wat Multicombinatie voor uw kan betekenen? Vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een offerte op maat!