• 036-20 22 362

  info@multicombinatie.nl

 • Over ons

 • Bij schoonmaakbedrijf Multicombinatie draait alles om de wensen van de opdrachtgever. Flexibiliteit en betrouwbaarheid vormen dan ook onze grootste troef. Dankzij de jarenlange ervaring in de schoonmaaksector, krijgt u meteen een expert over de vloer. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak.

  Multicombinatie beschikt over een gemotiveerd team van schoonmaakmedewerkers die dankzij de juiste opleidingen en trainingen elke schoonmaakopdracht tot een goed einde brengen. Daarnaast zetten wij met het oog op een maximale efficiëntie de juiste schoonmaakmedewerkers, -producten, -materiaal en -machines in.

  Wanneer gewenst passen wij onze aanpak volledig aan volgens de wensen van de klant. Wij zijn uitermate flexibel en anticiperen bijzonder snel op elk klantenverzoek.

   

  Welke schoonmaakopdrachten voeren wij uit?

  Naast dagelijkse, periodieke en eenmalige schoonmaakopdrachten bieden wij een snelle totaalservice aan voor het leegmaken van woningen, bouwopleveringen, het uitvoeren van structureel onderhoud van gebouwen en kantoren.

   

  Waar voeren wij schoonmaakopdrachten uit?

  Wij voeren schoonmaakopdrachten uit in de regio rond de randstad. Vanuit onze thuisbasis in Almere zijn wij bijzonder intensief actief in Flevoland en omstreken, 't gooi en omstreken en de ruime regio’s rond Utrecht, Amsterdam, Zaandam, Lelystad.

   

  Interesse

  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bespreking van uw schoonmaakopdracht.