• 036-20 22 362

  info@multicombinatie.nl

 • Glasbewassing

 • Glasbewassing is méér dan alleen het wassen van het glas. Niet alleen het glas maar ook het omringend lijstwerk, randen en richels kunnen wij voor u schoonmaken!  Wij 'lappen ramen' zowel binnen als buiten, wij reinigen veranda’s, dakkoepels en zijn verregaand gespecialiseerd  in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Door de inzet van hoogwerkers.

  De ouderwetse methode om de glasbewassing uit te voeren, met trekker, spons, en ladder geniet in speciale gevallen de voorkeur. Hierbij word ook het kozijnwerk en vensterbanken mee gereinigd.

  Advies op maat

  Graag adviseren wij u welke methode voor glasbewassing in u specifieke project het meest geschikt is.
  Multicombinatie heeft altijd een oplossing op maat, voor bedrijven, vastgoedbeheerders, bedrijvencomplexen, Vereniging van Eigenaren, Woningcorporaties, instellingen en particulieren.

  Ervaring en professioneel

  Een goede uitstraling van uw pand is erg belangrijk, u bent voor een professionele glazenwasser bij Multicombinatie aan het juiste adres!

  Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Er is maar één manier om dat te ontdekken: neem contact op en vraag een offerte aan. Natuurlijk vrijblijvend. Bel daarom nu (036) 600 73 07 of gebruik het contactformulier. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje onze projecten.