• 036-20 22 362

  info@multicombinatie.nl

 • Dakgoot reinigen

 • Multicombinatie is o.a. gespecialiseerd in het professioneel reinigen van dakgoten voor particulieren en bebrijdven. Wij reinigen uw dakgoten professioneel door eerst de goten handmatig leeg te halen en daarna met industriële stofzuigers ook het restmateriaal te verwijderen.
   
  Niet goed onderhouden dakgoten vergroten het risico op lekkage en daaruit voortkomende schade zoals rottende kozijnen of verkleuring van uw muren door vocht. Doordat Multicombinatie jaarlijkse adviseert de dakgoot te reinigen komt u niet voor nare verrassingen te staan. Door het periodiek reinigen van de dakgoten, kunnen deze problemen bij u voorkomen worden. En daarmee verlengt u ook de levensduur van uw woning.
   
  Multicombinatie heeft de afgelopen 10 jaar honderden schoonmaakprojecten met succes afgerond. Ervaring, vakkundigheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje onze projecten. Wilt u weten wat Multicombinatie voor uw kan betekenen? Vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een offerte op maat!